Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayşegül Çınar Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu - Oyuncu Aysegul Cinar Tehdit Edildigi Gerekcesiyle Sevgilisinden Sikayetci Oldu Dailymotion Video - .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti.

Ayşegül Çınar Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu - Oyuncu Aysegul Cinar Tehdit Edildigi Gerekcesiyle Sevgilisinden Sikayetci Oldu Dailymotion Video - .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti.. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun karıştığı olaylarla ismi anılan çınar'ın.

Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun karıştığı olaylarla ismi anılan çınar'ın.

Son Dakika Aysegul Cinar Ve Sevgilisi Furkan Calikoglu Nun Olayli Gecesi Gercekler Ortaya Cikti
Son Dakika Aysegul Cinar Ve Sevgilisi Furkan Calikoglu Nun Olayli Gecesi Gercekler Ortaya Cikti from www.csahaber.com
Olaylı gecenin ardından ayşegül çınar ve eski sevgilisine ilişkin araştırmalar başladı. Yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Seren serengil sevgilisi mustafa rahman tohma'ya kritik sorular sordu. Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. Oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Çalıkoğlu burada çınar'a küfür etti ve mutfaktan aldığı bıçakla tehdit edip yaraladı.

Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı.

Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. Oyuncu ayşegül çınar ile sevgilisi furkan çalıkoğlu gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar'ın parmak izi tespitinin ardından ifadeleri alınacak. Öte yandan i̇stanbul'da daha evvel arabasında uyuşturucuyla polise yakalanan dizi oyuncusu ayşegül çınar, uyuşturucuyu sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun koyduğunu tez etmişti. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. .edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Çalıkoğlu burada çınar'a küfür etti ve mutfaktan aldığı bıçakla tehdit edip yaraladı. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga. Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar dün gece saatlerinde beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile beraberdi. Oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga.

.alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Çalıkoğlu burada çınar'a küfür etti ve mutfaktan aldığı bıçakla tehdit edip yaraladı. Sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı Oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu 'nun ifadesi öğrenildi. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga.

Unlu Oyuncu Aysegul Cinar In Eski Sevgilisi Furkan Calikoglu 7 Si Polis 12 Kisiyi Bicakla Yaraladi
Unlu Oyuncu Aysegul Cinar In Eski Sevgilisi Furkan Calikoglu 7 Si Polis 12 Kisiyi Bicakla Yaraladi from foto.haberler.com
.edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Çalıkoğlu, ayşegül çınar'a bir ay yaklaşamayacak. Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu 'nun ifadesi öğrenildi. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Çalıkoğlu burada çınar'a küfür etti ve mutfaktan aldığı bıçakla tehdit edip yaraladı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı.

Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti.

Sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Ayşegül çınar, 1999 yılında antalya'da dünyaya geldi. Oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu 'nun ifadesi öğrenildi. Eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun karıştığı olaylarla ismi anılan çınar'ın. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. .edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis.

Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu 'nun ifadesi öğrenildi. Oyuncu ayşegül çınar ile sevgilisi furkan çalıkoğlu gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti.

Unlu Oyuncu Aysegul Cinar In Eski Sevgilisi Furkan Calikoglu 7 Si Polis 12 Kisiyi Bicakla Yaraladi
Unlu Oyuncu Aysegul Cinar In Eski Sevgilisi Furkan Calikoglu 7 Si Polis 12 Kisiyi Bicakla Yaraladi from mo.ciner.com.tr
Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Çalıkoğlu, ayşegül çınar'a bir ay yaklaşamayacak. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga. Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu.

Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.

Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Eski sevgilisi 7'si polis 12 kişiyi bıçakladı! .çınar savcılık tarafından serbest bırakıldı, furkan çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi. Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. Tutanağa göre, mutfağa giden furkan çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. Eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun karıştığı olaylarla ismi anılan çınar'ın. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Ayşegül çınar, 1999 yılında antalya'da dünyaya geldi.

Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi ayşegül çınar. Furkan çalıkoğlu'nun ayşegül çınar'ın eski sevgilisi olduğu biliniyor.